Mystery Massage: Egyptische massage met ‘bijzonder’ meridiaanpunt…

03/11/2020
42

Collega Sarah nam dit keer de proef op de som met een Egyptische Massage. Haar ervaring? Lees zelf….

Egyptische massage

Sarah: “Wat zag ik uit naar mijn massage. Dit keer koos ik voor een variant die me vanwege mijn interesse in verschillende culturen wel aansprak: een Egyptische massage. 

Geen idee wat ik kon verwachten, maar deze masseur werkte toevallig in de omgeving waar ik dat weekend verbleef, dus direct een boeking via de telefoon geregeld. 

De ontvangst was ontzettend hartelijk. De masseur legde kort uit dat ik me moest laten verrassen, want deze massagevorm was uniek, verschilde per persoon en was van generatie op generatie overgeleverd. Leuk, dat klonk interessant. 

Ik kleedde me uit en gaf me over aan de massagevorm waar vooral veel gebeds- en wiegrituelen bij kwamen kijken. Tegen het einde van de behandeling gaf de masseur aan dat ik niet moest schrikken, maar dat er nu een afsluitende aanraking zou volgen. Haar hand gleed achterin mijn slipje en voor ik er erg in had werd daar een meridiaanpunt aangestipt. Huh? Die had ik niet zien aankomen. Egyptische Massage

Ongemakkelijk kleedde ik me weer aan en nam ik afscheid. Of ik alvast een volgende afspraak wilde boeken? Ik wilde deze behandeling eerst op me in laten werken, was mijn reactie. Ik ben er nooit meer geweest.”

Lees ook:  Tried&Tested: B.R.U.S.H.

Liever lezen over een ervaring die wel was hoe het zou moeten? Kijk dan hier.

 

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

Meer tevreden zijn met je eigen lichaam

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings