HelpYourSalon.nl kapper solidariteitscampagne

03/04/2020
30

Henkel Beauty Care Professional is met haar kappersmerken Schwarzkopf Professional, Indola en Authentic Beauty Concept, solidair met de wereldwijde kappersgemeenschap en werkt hard om deze te ondersteunen en te inspireren. Dit doen zij onder andere via het HelpYourSalon.nl solidariteitsprogramma.

HelpYourSalon.nl om de kapper te ondersteunen

Een salon is meer dan alleen haar diensten; naast het leveren van vakwerk en het maken van mooi haar, zijn kappers vaak ook vrienden en therapeuten. Kappers zijn er om de grote gebeurtenissen in het leven mee te vieren; er is een groot vertrouwen opgebouwd in goede en slechte tijden. De meeste kappers onderhouden daardoor langdurige relaties met hun klanten, ze zijn er altijd wanneer het nodig is. Maar dit is een uitdagende tijd, de salons zijn gesloten en kappers zijn niet in staat om te doen wat ze het liefste zouden willen; jouw haar mooi maken! 

Gratis platform

De Kappers Solidariteitscampagne werkt samen met HelpYourSalon.nl om een platform te bieden voor de verkoop van online vouchers; ontworpen om bedrijven, zoals kapsalons en zelfstandige kappers, te helpen de social lockdown te overleven met de middelen om een onmiddellijke cashflow te genereren. Zo koop je op de website van jouw salon bijvoorbeeld een  online voucher voor elk type waardebon of schenkingsregeling. En het fijne voor jouw kapper? De inkomsten uit de verkoop worden direct overgemaakt naar de kapper (zonder dat hij of zij er extra kosten aan heeft).

Lees ook:  Handige gids Tea Tree olie

Hoe het werkt

Je kunt online een voucher kopen die ingeleverd kan worden wanneer de salon opnieuw wordt geopend. Salons kunnen ervoor kiezen om online vouchers aan te bieden om zo hun business te blijven stimuleren, terwijl de salon gesloten is.

#HelpYourSalon

Een ander initiatief om je kapper te helpen is #SupportYourSalon, meer daarover lees je hier.

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

Meer tevreden zijn met je eigen lichaam

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings