Tried & tested: Seizoensmake-up The Journey van Germaine de Capuccini

15/05/2019
37

Mooie woorden, maar wordt het waargemaakt? Team BeautyWeb mocht het zelf uitproberen. Wat we ervan vonden? Je leest het hier.

Femke: “Een goede lipstick vind ik ‘hard to find’. Meestal is het of een hele mooie kleur, die snel uitdroogt, of hebben ze een verzorgend effect, maar vervagen de kleuren weer zo snel. Ik vind niets vervelender (en lelijker) dan een lipstick op uitgedroogde lippen, dus ik zal altijd kiezen voor een verzorgende lipstick. Maar ja, dan blijf je de hele dag bijwerken en laten we eerlijk zijn, wie heeft daar zin in… Germaine de Capuccini vroeg de redactie wat producten te reviewen uit hun nieuwe collectie en ik was wat huiverig. De kleuren leken me niet helemaal my ‘cup of tea’, tot ik de lipsticks zag. Oh my… Ik kreeg er maar liefst twee, een lichtroze met de kleur 'Smile' en een wat fellere tint roze (Tulip). En blij dat ik ermee ben! De kleuren zijn geschikt voor meerdere huidtinten, want bij zowel mijn collega met een gebruinde huid als bij mijzelf, een  hele lichte huid, staat het goed. Ook blijft de lipstick heel lang goed zitten, ongeacht de sloten koffie die we gedurende de dag drinken en mijn lippen blijven zacht aanvoelen. Op de vraag wat mijn favoriete product dus is uit de collectie? De lipsticks for sure!”

Lees ook:  Rek en strek je handen

 

Sandra: “Of ik de nieuwe seizoensmake-up van Germaine de Capuccini wil testen? Natuurlijk! Wat een feestje! De eerste keer dat ik de producten uitprobeer, schiet ik wat uit met de Tropic Sun Powder, een bronzingpoeder. Ik schrik een beetje als ik in de spiegel kijk en realiseer me dat less is in dit geval toch echt more is. Na de nodige aanpassingen, ben ik heel blij met dit product dat geleverd is met een prachtige roze kwast. De lipsticks zijn een schot in de roos. Ik vind beide kleuren echt heel mooi en wat blijven ze lang zitten! Het is ook nog leuk de kleuren met elkaar te combineren.
Op zich ben ik nooit zo'n fan van waterproof mascara's, maar deze is goed te verwijderen met een foam reiniger en wat dekt hij goed! Ik ben heel blij met het resultaat: volle en intens zwarte wimpers. De kohlcontour vind ik mooi, maar niet voor iedere dag omdat het best een heftige kleur is. Daar moet ik echt zin in hebben en mijn kleding wil ik erop afstemmen. Maar ook voor dit product geldt dat het de hele dag blijft zitten.
Al met al ben ik heel blij alle producten en zijn ze een mooie aanvulling op mijn beautycase.”

Lees ook:  Connect met Talent: vacatures via Treatwell

Jacha: “Altijd leuk om nieuwe producten uit te mogen proberen. En wat zien ze er mooi uit in hun prachtige zwarte doosjes, echt een genot voor het oog. En over ogen gesproken, zelden zagen ze er zo sprekend uit als met Mascara Lash Lit, een goed dekkende, mooi vullende en verlengende mascara die mijn ogen heel mooi uit doen komen. Helaas is het verwijderen van de mascara iets minder een feestje, maar dat heeft denk ik met mijn eigen onhandigheid met waterproof mascara’s te maken.
Verder ben ik enorm fan van de Tropic Sun Powder en de fijne zachte, bijbehorende kwast, wat een heerlijkheid! In mijn enthousiasme breng ik de eerste keer - net als collega Sandra - wat te veel op van dit poeder, met een beetje een ‘Barbie-te-vaak-naar-de-zonnebank-effect’, niet echt charmant dus. De tweede poging is stukken geslaagder,
ik zie er plotseling heel gezond uit, wauw!!
Ook de eyeliner vind ik prachtig, heel zacht, heel makkelijk aan te brengen en hij blijft gedurende dag mooi zitten. Ben ik fan? Ja, ik ben fan en mijn toilettasje heeft er weer een aantal favorieten bij!”

Meer lezen over Germaine de Capuccini, dat kan! Of over de nieuwe make-upcollecties van dit seizoen? Uiteraard hebben we ook een aantal handige step-by-steps voor je.

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

Meer tevreden zijn met je eigen lichaam

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings