Step-by-step shapen; let's shape it!

19/07/2019
7
Shapen

1. Voor.

Een goede basis is het halve werk, dus we beginnen met het verzorgen van de huid. Hiervoor gebruik ik een zachte reiniger en toner en vervolgens een dagcrème die gelijk een primer is. Een mooie basis voor de foundation.

https://issuu.com/bdu9/docs/binder_profnail_1906

2. Foundation.

Als we de foundation op de iets oudere huid aanbrengen, dan zal een vloeibaar product het beste resultaat geven. Ook loopt de foundation dan niet zo snel in de fijne lijntjes. Onder de ogen breng ik een concealer aan die twee tinten lichter is dan de huidskleur. Licht haalt immers op en geeft een frisse, zachte uitstraling. De basis wordt nu gepoederd met een losse poeder zodat deze lekker op zijn plaats blijft zitten en niet meer afgeeft.

Shapen

3. Het oog.

De arcadeboog van het oog krijgt een zachtroze tint en met een donkerbruin kohlpotlood zet ik de hoekjes aan. Met een klein kwastje werken we de kohl uit naar de binnenkant van de ogen. Hetzelfde doe ik ook onder de ogen. Vaak vergeet men dit ook vast te zetten met een oogschaduw. Dit is heel belangrijk omdat anders de kohl heel snel uitloopt.

Shapen

4. Contouren.

We beginnen met het contouren. Met een grote poederkwast breng ik een bronzingpoeder aan zonder oranje pigment. Gebruik hiervoor echt een product met een koele ondertoon om zo een mooie schaduw te creëren. Aanzetten vanaf de oren en dan naar boven werken. Op de jukbeenderen komt een highlighter met een subtiele glans. Als de huid al wat lijntjes laat zien, kijk dan uit met te veel glansproducten. Die accentueren de lijntjes alleen maar.

Shapen

5. Wenkbrauwen en wangen.

De wenkbrauwen vul ik in met een taupe kleur. Kijk goed naar de kleur die past bij je model om het zo natuurlijk mogelijk over te laten komen. Op de wangen breng ik een oudroze kleur aan. Dit doe ik alleen op de appeltjes, voor een jeugdige uitstraling.

Shapen

6. Lippen.

De lippen geef ik tot slot een prachtige zalmroze kleur.

Lees ook:  Vet belangrijk

Last van je pigmentvlekjes? Check dan deze step-by-step, je maakt ze al in vijf stappen minder zichtbaar.

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

De beste beautytips voor je dagelijks leven

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings