Onderga eens een Thaise massage

15/05/2019
44

De Thaise massage maakt onderdeel uit van de traditionele Thaise geneeskunst. Tijdens de massage wordt je lichaam in diverse yoga-posities gebracht. Daarom spreken veel mensen ook wel van Thaise yogamassage.

Hele lichaam

Bij de Thaise massage wordt altijd het hele lichaam behandeld: de spieren, gewrichten, botten, zenuwbanen, fascia, bloedvaten en meridianen. Alles staat immers met elkaar in verbinding. Spieren worden gekneed om spanning te laten verdwijnen, ledematen worden gestrekt en uitgerekt om het lichaam te harmoniseren (meer flexibiliteit) en blokkades los te maken. De massage, die af en toe best stevig kan zijn,  stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor je lichaam nieuwe energie krijgt.

Preventief en helend

De Thaise massage wordt gegeven op een matje en over de (luchtige) kleding heen. De massage kan preventief en helend werken bij zowel lichamelijke als psychische klachten. Klachten waarbij de Thaise massage helend kan werken zijn chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, slechte doorbloeding, hoofdpijn en stijfheid van spieren en gewrichten. Ook heeft de massage positieve effecten op stress en depressieve gevoelens.

Verschillende schoonheidsspecialisten en masseurs zijn gespecialiseerd in deze bijzondere massage. Kijk online of in onze Beautyguide voor een professional die jou deze massage kan geven.

Uiteraard kun je ook zelf oefeningen doen voor een soepel lichaam, wat dacht je van deze oefeningen voor soepele heupen en onderrug of de oefeningen voor je onderarmen en handen?

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

De beste beautytips voor je dagelijks leven

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings