Mystery Visit: horror kappers, ze bestaan!

18/09/2020
10

Van de gemiddeld twintig positieve bezoekjes aan de kapper in het kader van ‘Mystery Visit’, is er één die minder positief is. We maakten een rondgang langs de beauty redactie en vroegen de collega’s naar hun mindere ervaringen. Sommige bezoekjes waren zó beroerd dat we het niet konden laten om ze met je te delen. Van collega Yvonne ontvingen we dit 'pareltje'...Yvonne bezocht een kapper in Amsterdam met een duidelijke wens: een ander kleurtje in d’r haar. Hoe dat uitpakte, lees je hier.

Willeke Alberti

Ik besloot dat het tijd werd om mijn haar een andere kleur te geven. Liefst bruin in een lichtere tint dan mijn eigen haar. Volgens de kapper was dat alleen mogelijk indien het eerst ontkleurd/geblondeerd werd met vervolgens een spoeling in de gewenste kleur. Door mijn poreuze haar pakte de blondering heel snel. Voordat de laatste pluk behandeld werd, moest de rest al uitgespoeld worden. In de spiegel keek een Willeke Alberti mij aan. Gelukkig zou de spoeling de gewenste kleur geven. Helaas pakte de spoeling niet en de paniek op het gezicht van de kapster en haar baas was duidelijk te zien. In het keukentje hoorde ik hen met bakjes kletteren en ik ving vlagen op als ‘misschien lukt het zo wel’. De tweede spoeling maakte het alleen maar erger. Mijn haar werd nog geföhnd en ik werd snel de zaak uit geleid. Het resultaat was een vreemd soort blond met een groene zweem. Toen ik later op kantoor verscheen sloeg iedereen letterlijk zijn hand voor zijn mond. Twee weken later heb ik het zelf maar weer donkerbruin geverfd.

Lees ook:  Tested: Previa Curlfriend lijn

 

Gelukkig zijn er ook kappers die wel geknipt zijn voor hun vak, zoals deze kapper in Barneveld. Hier gelukkig geen slechte ervaring en ook geen horror kapper!

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

Meer tevreden zijn met je eigen lichaam

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings