Volgens het persbericht is het een verbeterde versie van de klassieke zeezout spray. Het bevat, in tegenstelling tot veel ‘beachy’ haarproducten geen zout, maar wèl een formule met arganolie. De bedoeling van dit product? Een warrige textuur voor optimale stylingcontrole, zonder het haar uit te drogen.

Jahaa, klinkt goed hè? Leek mij ook. Totdat ik het toepaste op mijn coupe ‘immer pluizige, zwaar vermoeide krul’. Mijn coupe ‘ik wil wel, maar ik heb er de kracht niet meer voor om te krullen…’ Die dus. Na het gebruikelijke wassen, masker (anders heb ik het helemaal een pluizebol) en leave-in treatment, deed ik een beetje van de Beach Wave Mousse in de lengtes en punten van mijn handdoekdroge haar. Föhn d’r op en droogkneden maar, zoals gebruikelijk. Enigszins gedachteloos stond ik voor de spiegel, te staren naar...nou ja, niets eigenlijk. Totdat ik opkeek en me rot schrok! Huh? Wat was dat? Ik werd aangestaard door een verschrikt gezicht met een enorm krullenbos! Krullen! Ik! In plaats van de gebruikelijke pluis waar ik met veel kunstgrepen enigszins wat slag in weet te kneden. Dus...Beach Wave Mousse voor warrige textuur? Not on my head! Maar heb je nou last van diezelfde uitgebluste krullen als ik? Je brengt ze weer tot leven met deze mousse.

Lees ook:  Quick updo Sparkly Glitter; snel een schitterende make-up

Tippie: het is even lastig doseren, je brengt namelijk al snel te veel aan van deze mousse (effect: harde krul). Een klein beetje is eigenlijk al voldoende voor een soepele krul.

Moroccanoil Beach Wave Mousse, verkoopadviesprijs: 75 ml €17,90 / 175 ml €30,90

 

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

Meer tevreden zijn met je eigen lichaam

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings