Look: pop art

27/03/2019
43

step by step pop art, stap 1

Stap 1

Als basis heb ik de huid van model Ellis voorbereid met de Strobe cream pinklite van MAC Cosmetics. Tevens heb ik de wimpers goed gekruld. De klassieke fout is dat vrouwen dit vaak maar half doen. Probeer echt zes tellen intensief te knijpen met de wimperkrultang. Meestal staat de afdruk van de tang in mijn hand gedrukt, dus dat geeft de intensiteit al aan. Op de lippen heb ik Eight Hour cream aangebracht.

 

step by step pop art step 2

Stap 2

Met de Face & body C3 heb ik de huid egaal gemaakt. Deze tint is te warm voor Ellis, maar dit is met een reden gedaan. Dit zul je zien bij de volgende stap.

step by step pop art step 3

Stap 3

Met de Face & Body white heb ik de highlight spots opgelicht: jukbeen, t-zone en de kaaklijn. Eigenlijk ben je op deze manier omgekeerd aan het shapen. De basis die ‘te warm’ is aangebracht, voorkomt dat Ellis er doods uit gaat zien, omdat een Face en body white van MAC te licht voor haar zou zijn als je deze alleen zou gebruiken. Het ooglid heb ik opgelicht met het oogschaduw palet van Pat McGrath Mothership 3 de kleur linksboven (zacht goud voor de natuurlijke glow) en rechtsonder (pink/lila-tone voor het pop art gevoel). De pink/lila-tint heb ik ook aangebracht op haar cupidoboog en neusrug.

Lees ook:  Hoeveel lipstick eet jij?

step-by-step make-up: Pop Art

Stap 4

Als finishing touch heb ik een beauty lip aangebracht met de lipstick van Pat McGrath 005. Helaas zijn deze producten niet te koop in Nederland. Via https://www.patmcgrath.com/products/mothership-iii-subversive kun je ze wel online bestellen.

Hair & Makeup: Pascale Tesser @Colourfool Agency, assistent Hair and make-up: Christine Kat @Colourfool Agency  & Feline Koenen @B Academy makeup, styling: Willeke Elisabeth, photography: Lutske Veenstra, model: Ellis @Ulla models

 

www.bacademy.nl/makeup & www.colourfoolagency.com

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

De zomertrends van 2022

Tips om er goed uit te zien op een foto

Een ontspannen verhuizing

5 tips om zelfverzekerder te zijn in een bikini

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings