'Langste oorhaar' en andere rare Guiness World Records

25/01/2020
46

Langste hair extension

In 2013 won Nikola Kulezic het record voor het maken van de langste hair extension, namelijk: 820.29 m. Wie wil dat nou niet?!

Langste tepelhaar

Je leest het goed. Deze prestatie zou iedereen wel op z’n naam willen hebben, maar sinds 2013 staat dit weerzinwekkende record van ‘langste tepelhaar’ op naam van de Italiaanse Daniele Tuveri met maar liefst 17 cm. Als je dit record wil verbreken, bel ons alsjeblieft niet.

 

Langste vrouwenhaar

Het langst gemeten vrouwenhaar is 5.627 meter en dit record stamt uit 2004. De Chinese Xie Qiuping zegt geen last te hebben van haar lange haar en het enige wat je moet hebben is: geduld.

 

Langste beenhaar

In 2015 werd bij de Amerikaan Jason Allen een beenhaar van 22,46 cm gemeten. Dit leverde hem een mooie vermelding op in het Guinness Book of Records. We hebben ook een vrouwelijk record. Dit beenhaar meet 13.84 cm en is van de Britse Dekel Jacobi.

Langste oorhaar

We kunnen nog wel even doorgaan met gekke records, maar we willen afsluiten met nog  één pareltje: het langste oorhaar. De Indiase Anthony Victor staat in het boek met het record van 18,1 cm. We dagen je uit...

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

Meer tevreden zijn met je eigen lichaam

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings