Kleur van het jaar 2019: Living Coral

19/03/2019
11

En eh, zo’n kleur van het jaarwat kun je daar nou mee? Wat ons betreft is het vooral handig ter inspiratie. Wil je een nieuwe kleur aan de muur? Een nieuwe handtas? Een kleurtje in je haar of juist op je mond? Check de hastag #livingcoral en er gaat een wereld voor je open. Maar eh...je bent natuurlijk nergens toe verplicht hè!

Uiteraard blijven wij niet achter met producten en services die handig inspelen op dè kleur van 2019: Living Coral

Living Coral 2

Living Coral op je nagels, dat kan natuurlijk ook!


De warme koraal tint past bij de Nude trend; combineer met rosé gouden accessoires voor een zachte vrouwelijke stijl of combineer Living Coral met jeans en zilveren accessoires voor een stoere look. Living Coral past bij iedereen. Dus wat te denken van dit lekker kleurtje voor je nagels van Magnetic?

Living Coral 3Living Coral 4Living Coral 5

Op je lippen? Je ogen? Als blush? Waarom niet!

Als er een kleur is die bijna iedereen staat, dan is het wel koraal. Dat weten de mensen van Make Up Factory natuurlijk ook. Dus ontwikkelden ze een complete look rondom deze kleur. De producten waarmee jij jouw look helemaal on-trend maakt: Eyeshadow, Daring Red, Eye Colors, Rose Garden, Eyeshadow, Fashion Orange en Rosy Shine Blush, Noble Rosewood. Als het je dan nog niet koraal voor de ogen ziet….

Lees ook:  Vet belangrijk, wel of geen liposuctie?

Je koopt de producten van Make Up Factory bij geselecteerde schoonheidsspecialisten, Etos- DIO- en DA-filialen.

Living Coral 06

Young Talent: Rachel Kroon

En wat te denken van een complete Living Coral look met haar, make-up en kleding? Rachel Kroon doet mee aan de Coiffure Awards 2019 (Young Talent) en dit is een van de  foto’s die al is geselecteerd door de jury… Rachel liet zich bij de creatie van deze look inspireren door afbeeldingen op Pinterest. Wat ons betreft is Rachel nu al een winnaar!

Living Coral, schoudertas

Aan je schouder

Living Coral aan je schouder? Waarom niet? Check deze clutch van Phase Eight. Je vindt ‘m bij de Bijenkorf.

Living Coral, ColorFreshCreate

Van top….

Zelf van top tot teen in Living Coral? Dat kan natuurlijk. Met die top, oftewel je haar, kan de kapper die met Wella werkt jouw haar kleuren met ColorFreshCreate. Je vindt een kapper bij jou in de buurt via de handige salon finder. Een kleuring met ColorFreshCreate gaat ongeveer twintig wasbeurten mee.

Zien wat er nog meer mogelijk is met deze kleuring? Check dan #COLORCREATORS

Living Coral, AngulusLiving Coral, espadrilles

Tot teen….

Living Coral aan je voetjes? Waarom niet? Wij werden in ieder geval erg vrolijk van deze espadrilles uit de Spring/Summer collectie van Colette Sol. En deze heerlijke hakken van Angulus passen wat ons betreft onder iedere jeans of zomerjurk….

Lees ook:  Duurzame schoonheid, jij maakt het verschil

Wij zijn er klaar voor, laat die zon maar schijnen om het prachtige Living Coral nòg beter tot zijn recht te laten komen!

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

Meer tevreden zijn met je eigen lichaam

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings