Happy Spirit Days 2019: het andere festival…

12/03/2019
10

Je volgt er een yin yoga les met live drums, harp of een DJ, komt op adem bij gerenommeerd ademcoach Tom van Huijstee en hoort van filosoof Stine Jensen oosterse oplossingen voor westerse problemen. Tussen de bedrijven door is er op het festivalterrein veel te beleven.

In de Happy Garden geniet je van bijzonder eten en geven experts inzicht in leven en toekomst. Op de Happy Bazaar is gedurende de festivaldagen veel ander moois te ontdekken; belevingen die nog mooier worden door de charmes van het landelijke terrein. Binnen en buiten gaan in elkaar over met ruimtes die veel contact houden met de omgeving.

Happy Spirit Days

Wijze woorden, swingende sessies en life-changing workshops – op de Happy Spirit Days kies je zelf uit het programma-aanbod van 45 toonaangevende personen. Een greep uit het aanbod:

  • Tijn Touber geeft zijn best of meditatie
  • Jesse van der Velde laat je de innerlijke stilte in jezelf vinden
  • Inspiratie in Vipassana meditatie workshop
  • Healing Drum & Yin Yoga Sessie
  • De relatie APK
  • Aroma Yoga
  • Interactieve geurworkshop
  • Lezing mindfulness: een goede relatie met jezelf
  • Leven vanuit je authentieke kern

Op de Happy Spirit Days vind je alle ingrediënten voor een leven in balans. Zowel voor beginners als voor gevorderden. Of je nu dagelijks mediteert of nog nooit op de yogamat gezeten hebt: hier vind je inspiratie voor hart en hoofd, met beide benen in het boerderijgras. Een toegankelijk feelgood festival waar het vooral leuk is, iedereen zich thuis voelt en je ook nog eens nieuwe inspiratie opdoet.

Lees ook:  De beste kapsalons van Nederland

Wanneer en hoe laat?

Happy Spirit Days 2019 vinden plaats op vrijdag 21, zaterdag 22 & zondag 23 juni op een boerderij in het Gooi (Blaricum). De tijden? Op vrijdag en zondag van 10.00 tot 19.00 uur, op zaterdag tot 21.00 uur.

Om het kleinschalige karakter te waarborgen zijn er per dag niet meer dan 300 kaarten beschikbaar. Het festival met gratis theeschenkerij is goed bereikbaar, zowel met openbaar vervoer als met de auto; parkeren op het tegenoverliggende terrein is gratis. Elk ticket is inclusief drie workshops naar keuze.

Zie voor meer informatie & tickets www.happyspiritdays.nl

 

En geen idee hoe jouw festival look er uit zou kunnen zien? Wij hebben nog wel een leuk idee. 

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

Meer tevreden zijn met je eigen lichaam

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings