Fijn voor binnen

30/01/2019
11

Is het dan een idee om het binnen maar zo aantrekkelijk mogelijk te maken? Met een lekker kopje thee, warme deken over de beentjes, Netflix op de iPad… Heerlijk. Wat ook kan bijdragen aan een prettig klimaat in je huis, is een lekkere geur. En geef toe, daar wil het juist op natte dagen nog wel eens aan ontbreken, of niet dan? Vochtige laarzen die staan uit te dampen bij de radiator, klamme plu’s die liggen te drogen in de hal...fris is anders wat. En wat te denken van de geur van natte hond, de slaapkamer van een grieperige huisgenoot of gekookte spruitjes?

Hmm...maar zo’n chemisch ruikende airspray is ook niet alles (vinden wij tenminste). Dus hoe fijn is het dat Puressentiel onlangs Zuiverende Luchtspray lanceerde?

41 Essentiële oliën


De spray bevat een combinatie van maar liefst 41(!) essentiële oliën. In een half uurtje zuivert de spray de lucht met niets anders dan pure bestanddelen uit de natuur.

En echt, het werkt! En niet zo’n beetje ook...we hebben ‘m natuurlijk ook op kantoor getest en twee keer sprayen is meer dan genoeg om die muffe kantoorlucht te transformeren in...tsja, wat eigenlijk? In ieder geval ruikt het heerlijk fris, alsof er net iemand z’n tanden heeft gepoetst, maar ook kruidig, echt als essentiële oliën.

Lees ook:  Tien tips voor een langer en gelukkiger leven...

Oh ja, drie keer sprayen is echt te veel, in ieder geval voor een ruimte van ongeveer 12 vierkante meter. Je kunt de spray ook gebruiken om beddengoed, vloerkleden en je bank mee te verfrissen. Maar….hoewel op de verpakking anders staat aangegeven, fris er alsjeblieft niet de mand van je lieve Pluto of Mimi mee op, want dieren hebben een heel andere geurbeleving dan mensen. Sterker nog, wat wij als mens lekker fris vinden ruiken, ervaren dieren vaak als weerzinwekkend.

Geur blijft lang


Ook fijn is dat de geur lang blijft, je hoeft dus niet continu bij te sprayen. Let wel op bij het sprayen dat je dit niet boven je televisie, laptop of Ipad doet, want de nevel die uit de fles komt is vrij vochtig.

Een andere mooie aanbeveling is dat deze Zuiverende Luchtspray het Ecocert keurmerk heeft. Hoe dat ook alweer zit? Je leest het hier.

 

Misschien leuk om te weten dat het merk Puressentiel ook kleine rollertjes verkoopt met essentiële oliën om in te zetten bij de meest uiteenlopende klachten (hoofdpijn, stress, reisziekte). Ook die zijn heerlijk (je hoeft er helemaal geen klachten voor te hebben om ze tòch te gebruiken, bijvoorbeeld in het openbaar vervoer als je buurman niet zo lekker ruikt...), even over je polsen rollen, in je nek en eventueel je slapen..en je bent klaar voor de rit!

Lees ook:  Zo behoud je je mooie haarkleur(ing)

stress roller

 

Kijk voor meer informatie op de site van Puressentiel: www.puressentiel.nl

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

Meer tevreden zijn met je eigen lichaam

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings