Festival look

20/02/2019
8
Festival look

Stap 1

1: Breng een hydraterende moisturizer aan en krul de wimpers.

Festival look, step 2

Stap 2

2: Breng wat Face and Body Foundation (MAC) aan. De blush & lips heb ik bij model Nina nonchalant aangezet met de chubby stick van Clinique, kleur Bountiful Blush. De t-zone en de kin heb ik niet afgepoederd om een transparant en jong gevoel te behouden. Dus alleen rond het oog en boven de wenkbrauw een beetje poeder met het penseel. Dit kan alleen als je huid geen oneffenheden heeft als Nina. Als de poriën grover zijn, zou ik daar wel poeder op hebben gedaan op de desbetreffende plaatsen.

Stap 3 Festival Look

Stap 3

Met de Aquacolor van Kryolan heb ik sproetjes getekend. De koperkleur heb ik gemengd met de donkerbruine kleur en het rommelig opgezet. Ook heb ik er tussendoor met het wenkbrauwpotlood van Ben Nye massievere sproetjes getekend, zodat het ook als natuurlijke sproeten overkomt. Op het ooglid heb ik de Diorshow Fusion Mono Eyeshadow gebruikt, kleur 381 Millenium.

stap 4 Festival Look

Stap 4

4: Om het geheel een echt festivalgevoel te geven dat er niet doordacht en home made uitziet, heb ik kleine bloemetjes (te koop bij de websites voor nail art) nonchalant op het voorhoofd geduwd en bij de slapen. Ook een andere kleur op het wangetje, lekker speels. Grove glitters onder het oog en op het ooglid nog extra groene glitters voor het fun gevoel. Geen mascara: dat vind ik een make-up altijd weer een minder mooi eindresultaat geven als iets naturel moet zijn…

Lees ook:  Pimp je make-up skills met een visagie-opleiding

Haar in de nonchalante krul, outfitje aan en dance the night away!

 

Hair & makeup: Pascale Tesser @ Colourfool Agency & B Academy makeup, styling: Willeke Elizabeth, model: Nina @ Micha model management, photography: Lutske Veenstra, special thanks to: Christine Kat & Feline Koenen.

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

Meer tevreden zijn met je eigen lichaam

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings