De beste kapsalons van Nederland

26/02/2019
36

De allerbeste kapper van Nederland volgens de consumenten is VanMarco in Amsterdam. Deze salon krijgt van haar klanten een 9,8! Daarbij heeft deze salon het certificaat van de BarberBooking Awards gekregen als dé nummer 1 in Nederland 2018.

Beste kapsalons van Nederland

Op nummer 2 staat Barbershop the Daltons in Helmond, Noord-Brabant en op nummer 3 is geëindigd Peters Hairlounge in Bilthoven, Utrecht.

In totaal worden er 48 prijzen uitgereikt. In iedere provincie wordt op basis van drie categorieën en een overall cijfer bepaalt wie de beste kapsalons van Nederland zijn.

Alleen klanten die in de salon zijn geweest wordt gevraagd op deze drie categorieën een cijfer te geven: Kapsel, Kapp(st)er en Kapsalon. Van deze drie cijfers wordt het ‘overall’ cijfer bepaalt. Het cijfer geeft dus een goed totaalbeeld van de salon. Belangrijk is ook dat dit cijfer op waarheid berust, het zijn zogenaamde ‘true views’ te noemen. Alleen klanten die echt geweest zijn in de salon krijgen de vraag een beoordeling te geven. Niet iedereen kan dus een beoordeling aan een salon geven.

Jaarlijks worden via BarberBooking meer dan een miljoen online afspraken geboekt.

www.BarberBookingAwards.com

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

De beste beautytips voor je dagelijks leven

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings