Step by step make-up: Cat eye

13/02/2019
31

Een goede gezichtsverzorging is de sleutel tot een mooie huid. Daarom kun je het beste altijd eerst beginnen met het reinigen van de huid en het aanbrengen van een verzorgende crème. Zo in de winter kampt de huid vaak met droogte, kies daarom voor een hydraterende volle crème. Nadat deze goed in de huid is opgenomen, kun je starten met de make-up.

Hier heeft Sascha gekozen voor een lichte BB cream om de huid een egale finish te geven die past bij deze look. Hier overheen is de concealer onder de ogen aangebracht. Dit is een vloeibare concealer die een prachtige frisse reflectie geeft, zonder dat je deze nadrukkelijk op de huid ziet liggen.

Met een poederkwast drukt Sascha het transparante poeder voorzichtig in de huid. Gebruik hier niet te veel van, want dat zou zonde zijn van de mooie glow die de BB cream geeft. Op de ogen brengt Sascha eerst een primer aan, zodat de make-up langer blijft zitten.

Ze gebruikt geen oogschaduw, maar alleen een mooie eyeliner met een wing om een prachtige ‘cat eye’ te creëren. Sascha gebruik hiervoor een diepe, donkerblauwe kleur.

De wenkbrauwen zijn aangezet met een wenkbrauwpoeder. Zo krijgen ze net wat meer nadruk. Met een wenkbrauw-wax worden de wenkbrauwen goed in vorm gebracht. Een lichte contour en rouge gebruikt Sascha om het gelaat te shapen. De lippen worden tot slot omlijnd met een lipliner en ingevuld met een dieprode kleur.

Lees ook:  Visie op kleur: Agnes Westerman

Step-by-step:

Het gezicht van het model zonder make-up.

 

De foundation geeft de huid een perfecte, egale finish.

 

Een vloeibare concealer onder de ogen zorgt voor een frisse reflectie.

 

Met een eyeliner wordt een opvallende ‘cat eye’ gecreëerd.

 

De contouren van het gezicht worden benadrukt met rouge.

Na het omlijnen met een lipliner worden de lippen ingevuld met een dieprode kleur.

Make-up artist en fotografie: Sascha Koninkx, model: Reshum @ Models Rock Agency, make-up sponsor: Pupa Milano, oorbellen: urs-grave.nl

 

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

De zomertrends van 2022

Tips om er goed uit te zien op een foto

Een ontspannen verhuizing

5 tips om zelfverzekerder te zijn in een bikini

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings