Beach hair step by step

13/07/2019
29

Daila heeft prachtig natuurlijk blond haar wat van nature al in een midden scheiding valt. Ik prep het met een sea salt spray van Schwarzkopf. Na het aanbrengen van het product droog ik het haar met mijn vingers.

Omdat ik niet teveel waves wil maar meer een S-vormige kick gebruik ik een dikke krultang. Ik pak dunne plukken op en draai deze steeds in een andere richting om de tang heen. De punten wil ik stijl houden dus neem ik deze niet mee bij het krullen.

Wanneer het haar goed is afgekoeld ga ik er met mijn vingers doorheen en schud ik de waves los zonder de structuur te verliezen.

Als laatste breng ik op mijn handen een grooming cream aan van Bumble en Bumble en verdeel dit over het haar. De punten rol ik zachtjes tussen mijn handen voor een messy gevoel.

De make-up mag deze zomer lekker fris en kleurrijk. Oranje is de kleur van deze zomer en daarom heb ik gekozen voor een matte oranje oogschaduw van Viseart die ik zacht aanbreng op het gehele ooglid. Een bronzer mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ik gebruik de Pro Bronze Fusion van Make-up Forever. Voor een zomerse glow gebruik ik Becca Champagne pop op het jukbeen, de neusbrug en op het oogbolletje. Ook de voor de lippen is de trend kleurrijk deze zomer. Ik meng M.A.C. Cosmetics lipmix fuchsia met een prachtige koraaltint 217 van BeYu. Ik breng het aan met een fluffy penseel voor een nonchalant lipje.  De zonnehoed en de geweldige jurk die Willeke heeft meegenomen maken het plaatje helemaal af. 

Lees ook:  Hoe verzorg je je blonde lokken?

 

Photography: Dilani Butink, Hair & Make-up: Corine Hamel @ Colourfool Agency Assistant, Hair: Wella Gibbs @ Colourfool Agency, Assistant Make-up: Shavonne Schonewille @ Colourfool Agency, Styling: Willeke Elisabeth Model: Daila @ De Boekers

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

Meer tevreden zijn met je eigen lichaam

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings