Aan de muur, op je nagels en je ogen...azuurblauw houdt van jou

26/04/2019
16

Voor je ogen gebruik je eyeliner Fizzy Blue van Germaine de Capuccini, een levendige blauwe kleur met een sprankelende finish. Deze eyeliner blijft veertien uur zitten en is waterproof.

Tip: breng ‘m zo dicht mogelijk tegen de wimpers aan en volg de vorm van het oog. Wil je een  smokey eye? Vervaag ‘m dan direct na het aanbrengen.

 

Op je nagels

Gelukkig is de tijd voorbij dat we alleen conservatieve kleuren op onze nagels ‘mochten’ dragen. Tegenwoordig zijn alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar. Wat te denken van de vrolijke, felle, zomerse en kleurrijke nieuwe collectie Dash & Splash Color’s van Mavala? Uiteraard ook leuk voor je teennagels. Deze nagellak is zuurstof- en vochtdoorlatendheid. En...ook in een heerlijke kleur blauw beschikbaar.

 

Liever gel op je nagels?

Heb je liever gel op je nagels dan lak? De Plasti Gels van Magnetic zijn bijzonder geschikt voor het (laten) maken van te gekke 3D Nail Art Designs. Er zijn zes nieuwe kleuren waar je uit kunt kiezen, maar om in het thema te blijven ga je natuurlijk voor blauw!

 

 

In combinatie met kleding

Deze prachtige nagels zijn gemaakt door Shirley Anderson. Wij vinden ze perfect passen binnen het thema. Om ze te creëren gebruikte ze producten van Caption  en Swarovski. En de kleding? De body is van Karen Millen, de rok van Second Female en de espadrille van Jigsaw (alles via de Bijenkorf).

Lees ook:  Look: pop art

 

Aan de muur

En eh...mocht je deze kleur dagelijks willen kunnen bewonderen, bijvoorbeeld bij jou thuis aan de muur? Dan tippen we je graag over fairf, milieuvriendelijke verf met levering aan huis…zelfs inclusief alle benodigdheden zoals kwasten en afplaktape, hoe handig is dat? En mocht je eerst een kleur willen uitproberen, geen probleem, ze sturen je graag en zonder extra kosten, een aantal kleursamples. Kijk daarvoor op hun site.

 

Combineren

En vergeet niet: azuurblauw combineert echt prachtig met Living Coral, dus leef je lekker uit!

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

Meer tevreden zijn met je eigen lichaam

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings